OBOS inngår avtale med SocialCee!

OBOS inngår avtale med SocialCee – OBOS-ligaen og Toppserien skal bli best på supporter engasjement!

 

OBOS og SocialCee har inngått avtale om leveranse av kampanjeverktøy til alle lag i OBOS-ligaen og Toppserien. En vellykket test periode i 2017 ga svært gode resultater der klubbene engasjerte supportere med ulike kampanjeaktiviteter som “Stem på banens beste”, “Tipp resultatet” og flere ulike quiz-konsepter. I tillegg genererte samarbeidet ca 7 millioner nye inntekter til klubbene gjennom ulike kampanjer som, “auksjon” og “kronekamp“.

 

 

Konkurransen om oppmerksomhet fra supporterne er hardere enn noen gang og klubbene må tenke nytt for å opprettholde og videreutvikle relasjonen til sine supportere. SocialCee har utviklet et unikt verktøy som sørger for at klubbene skal engasjere sine supportere, gi samarbeidspartnerne nye eksponeringsflater og etablere varige relasjoner til sitt publikum.

 

 

“Som ligasponsor til OBOS-ligaen og generalpartner i Toppserien, er vi opptatt av å utvikle både ligaene og de enkelte klubbene. Sammen med SocialCee vil vi kunne skape nye inntekter til klubben og engasjere enda flere supportere. I 2017 klarte vi å oppnå fantastiske resultater for klubbene i OBOS-ligaen, og i 2018 gleder vi oss til å se hvordan lagene i Toppserien kan benytte SocialCee til å ta nye steg for å skape inntekter og skape enda større oppslutning blant supporterne” sier Eddie Chr. Thomas, kommunikasjonsrådgiver i OBOS.

 

 

“Dette er en fantastisk milepæl for SocialCee og en enorm tillitserklæring fra en av de aller viktigste bidragsyterne til norsk fotball – OBOS. Vi betjener nå 80 % av alle klubbene i de 2 øverste nivåene på herresiden og alle damelagene i Toppserien. Dette i tillegg til alt vi gjør med andre publikumsidretter som håndball og ishockey i hele Skandinavia. SocialCee har blitt markedsleder innen “fanengagement” i Skandinavia og vi er nå klare for å rulle ut løsningene våre videre i Europa”, sier Kenneth Akselsen, daglig leder i SocialCee.

Kenneth

Advisor