Nye inntekter med Kronekampen!

En av SocialCees første kunder, Elverum Håndball, knuser igjen alle rekorder med sin årlige “Kronekamp”.

 

“Kronekampen” er et konsept som gir publikum gratis inngang til en utvalgt kamp – der private og næringsliv donerer med et valgfritt beløp pr tilskuer som kommer til arenaen. Resultatet:  Fulle tribuner, masse trøkk, kø i kiosken og store inntekter til klubben.

 

 

Den viktigste faktoren for å lykkes med “Kronekamp” er hardt arbeid med lokalt næringsliv og supportere, men i SocialCee-plattformen får klubben en unik mulighet til å skape oppmerksomhet og bygge tilhørighet til den utvalgte kampen og finansieringen.

 

 

Kalle Bjørkmann, markedssjef i Elverum håndball og hans team har utviklet “Kronekampen” til å gi millioninntekter til klubben og en skikkelig folkefest. 2500 tilskuere er ventet til hallen – samarbeidspartnerne har stand i foajeen og det gir en fantastisk ramme til kampen. Se årets status på inntektene til Elverum håndball på deres “Kronekamp” her.

 

 

I SocialCee har vi jobbet med å lansere en ny versjon av “Kronekampen” som gjør den enda enklere å markedsføre, administrere og drive inn de innsamlede beløpene – i tillegg skape enda mer synlighet til bidragsyterne underveis. I 2017 genererte “Kronekampen” nesten 5 millioner hos våre norske kunder i fotball, håndball og ishockey. Vår oppfordring er klar: Bli inspirert av klubber som Elverum håndball, og start planlegging av “Kronekamp” i dag!

Kenneth

Advisor